Lily og jeg har holdt mor og datter dag. Noget jeg har tænkt på længe, men først fået gjort noget ved i dag. Det var virkelig tiltrængt. Den startede dog lige tidligt nok, da begge børn valgte at stå op kl. 03.47. OMG! Det var jo nat… Jeg tror, at jeg hopper i seng samtidig med børnene i aften, haha… Er rimelig smadret. Vi ville have gået tur i Tivoli og prøvet en karrusel, men Tivoli har pga. situationen valgt at lukke ned, hvilket vi først fandt ud af, da vi stod med overtøj på og skulle til at gå i formiddags… I stedet blev det til en cykeltur rundt på Østerbro, vi kiggede på julepynt i alle vinduerne, så blishøns dykke rundt i Københavns søer, cyklede igennem en kirkegård, hvor Lily syntes, det var vældig sjovt at få læst alle de gamle navne op på gravstenene. :) Det begyndte at regne, så vi købte en romkugle og cyklede hjem og så film i stedet. Det har været sådan en hyggelig dag – nogen gange skal der ikke så meget til. :) Hvis I har idéer til, hvad man ellers kan lave med de små størrelser i denne tid, hvor det meste har lukket, så meld gerne ind. Jeg kunne godt bruge lidt inspiration. Glædelig onsdag.