INDLÆGGET INDEHOLDER REKLAMELINKS

Reklamelinks: 1. By Malina/HER, 2. Bottega Veneta/HER, 3. H&M/HER, 4. Arket/HER, 5. & Other Stories/HER, 6. Arket/HER, 7. H&M/HER, 8. Arket/HER

Jeg hørte fra en forbruger- og adfærdsekspert i Go’ Morgen Danmark i morges, at man er mest produktiv med sit arbejde, når man har klædt sig sådan lidt “stift” på. :) Jeg tror dog, at det er de færreste af os, der hopper i et fuldt jakkesæt, når vi arbejder hjemme fra stuen i øjeblikket, men jeg kan nikke genkendende til, at jeg får udrettet mest, når jeg kommer op og i bad, tager noget “rigtigt” tøj på og ikke går rundt i joggingtøj eller nattøj hele dagen. Jeg har det dog bedst i noget, der ikke er alt for stift, men stadig pænt. :) Her er derfor et bud på et lækkert hjemmearbejdssæt, som stadig er komfortabelt. Solbriller, støvler og frakke er selvfølgelig med tanke på, at man også skal en lille smule udendørs den dag. ;)