Godaften allesammen og glædelig søndag. Har I haft en dejlig weekend? Vi har brugt både lørdag og søndag på at tage på udflugt ud i det blå. Nydt det gode vejr, den smukke isdækkede natur, fået brændt noget energi af og ladet op. Det har været fantastisk. En weekend uden planer kan være lidt af en mundfuld, hvis ikke vi kommer ud og får noget luft og det kan være en udfordring bare at få pakket sammen til udflugt og komme ud af døren og ned fra tredje sal, men når først vi er afsted, er både store og små i godt humør. :) Derfor bruger vi helst alle weekender med en udendørs aktivitet om formiddagen og eftermiddagene derhjemme. Så kravler børnene ikke på væggene, da energien er brændt af udendørs.

Vi kan bedst lige at have et udflugtsmål, når vi tager afsted og i lørdags havde vi besluttet os for at gå på jagt efter en trold i Nordhavn. Vi var tidligt oppe og havde derfor både Kaptajn Nalle, som han hedder, og hele området omkring ham for os selv. Der var en lille sø, som var frosset til is, der til alles glæde kunne bruges som skøjtebane. Den var meget lav – vi kunne se bunden en halv meter under, så vi turde godt bevæge os ud på den. :) Et hyggeligt lille udflugtsmål at gå på jagt efter en trold. De kaldes “De Glemte Kæmper” og kan findes mange steder i Danmark. Vi har før været på jagt – se bare HER. :) Bare et lille tip, hvis I mangler inspiration til udflugtsmål. Kan I have en dejlig aften. ❤︎