INDLÆGGET INDEHOLDER REKLAMELINKS

Reklame links: 1. Other Stories/HER, 2. H&M/HER, 3. Missoma/HER, 4. Tod’s/HER, 5. Cos/HER, 6. Saint Laurent/HER, 7. Saint Laurent/HER, 8. Arket/HER

Jeg drømmer allerede om forår, bare ankler og lette frakker og ville elske at hoppe i dette outfit, hvis ellers vejret tillod det. Det kan vel ikke vare så længe endnu – der er kun én måneds tid til, at kalenderen melder “forår”. :) Jeg synes, at den lysegule hue tilfører et friskt pust til det klassiske look. Dette outfit er et godt eksempel på, hvorfor det er en god idé at have sin basisgarderobe i orden. Hele sættet er nemlig sammensat af fine klassikere – trenchcoat, striber, et par fede jeans – og tilføjer man små accessories som en gul hue, en lækker taske eller et par fede sko, bliver det pludselig et helt andet og mere “smart” look. :) Det sætter lige prikken over i’et. Har man basisgarderoben i orden, vil jeg vove at påstå, at man meget sjældent ender ud i tøjkriser, da man nemt kan kombinere klassikere på kryds og tværs og som sagt spice det op med få accessories.