Wow, nu er der kun 18 dage, til vi får nøglerne til huset. Tiden er gået stærkt her til sidst. Vi skal som sagt renovere i månedsvis, inden vi kan flytte ind, så lige nu er vi ved at planlægge hele processen. Der er SÅ mange valg, man skal tage stilling til, når man skal totalrenovere – helt ned til småting som hvor stikkontakterne skal sidde, hvor mange der skal være, om de skal kunne dæmpes allesammen og ikke mindst hvilke kontakter det skal være, haha… Vi er de dårligste i verden til at tage beslutninger, så det skal nok blive en spændende og lærerig proces. :)

Jeg glæder mig til at fortælle jer mere om, hvad vi skal renovere og hvordan, når vi er kommet frem til en afgørelse med håndværkerne. Det er selvfølgelig også et spørgsmål om, hvordan vi lægger vores budget bedst muligt i huset og komme så tæt på målet med de midler vi har at gøre godt med. Her er de original tegninger af vores fine gamle murermesterhus. Jeg har planer om at få rammet det ind og hængt op som prikken over i’et, når vi en dag er færdige med renoveringen. Det er så spændende det hele. Et nyt eventyr venter forude – og I kommer med. :) Er der nogle specifikke emner, I gerne vil høre mere om i vores renovering og huseventyr? Fyr endelig løs.