1. Kartofler i kokosmælk ala @miekirstinequist. Mums, de ser altså gode ud – dem vil jeg prøve at lave snart.
2. Smukke, smukke champagneglas, som jeg faldt over hos @fabrek_ forleden.
3. Super fedt skrivebord spottet hos @atelier2960 – jeg gad godt finde noget lignende til mit kommende kontor i huset. :)
4. Vi overvejer, om vi skal lægge nye egetræstrin på trappen til 1. sal eller om vi skal male den hvid og lægge en løber!? Umiddelbart hælder vi mest til første løsning, men denne løsning hos @brandtcollective ser virkelig også lækkert ud, synes jeg.
5. Vi er ved at beslutte, hvilken behandling vores nye gulve skal have. Vi hælder til en form for olie, men da jeg faldt over dette post hos @bare_en_my blev jeg lidt i tvivl, om man hellere skulle gå med hårdvoksolie. :) Vi vil gerne så tæt på gulvet egen farve som muligt. Alle de beslutninger, haha…
6. Efter at have spottet dette billede hos @goglamping_, drømmer jeg nu om glampingferie i det sydfynske øhav til sommer med min lille familie.
7. Sjove små kirsebærkopper, som jeg faldt over hos @julieebens den anden dag. Jeg er vild med det barnlige og skæve keramik, man ser overalt i øjeblikket. :) Det har noget cuteness over sig.
8. @andigsinger inspirerer mig gang på gang med sine simple, klassiske og super fine outfits – altid med et lille tvist.
9. Vi har ikke engang fået nøglerne til huset endnu og startet renoveringen og jeg drømmer allerede om indretning, haha… Jeg er vild med disse smukke og florlette gardiner fra @anddrape, som jeg forestiller mig ville være så flotte i huset. :)