Lige siden vi begyndte at tale om hus, har jeg haft en drøm om at lave et blomsterbed kun med blå- og hvidlige blomster, som jeg engang faldt over på Pinterest – se det HER. Vores have er ikke særlig stor og vi skal lige se, hvad der vokser op, men planen er at finde plads til at lave sådan et bed i mindre skala. :) Derfor er jeg gået igang med at forspire flere frø, så de kan få en god start. Min mor havde lavet nogle smarte spirepotter af avispapir den anden dag – hun havde simpelthen bare snoet avispapiret rundt om et glas og formet det som en potte.

Jeg fortalte mine svigerforældre om det og det viste sig, at de havde sådan en smart lille “pot maker”, som gør det endnu nemmere at folde en lille potte af avispapir, da den går op i bunden og giver potterne en perfekt lille facon. Jeg googlede mig frem til, at disse “pot makers” eller “paper pot makers” kan købes rigtig mange steder til ikke særlig mange penge, så nu er tippet hermed givet videre. Nedenfor kan I se, hvordan jeg gjorde. :)

Meget nemt og hurtigt at forme en lille potte.

Lidt jord og et par frø – glæder mig sådan til at se, når de skyder op. :)

Jeg er vokset op med have, men det er meget nyt for mig det hele, at skulle stå for den selv, haha… Øvelse gør mester, ikke? Jeg synes ihvertfald, at det er hyggeligt. Vi skal fejre min søde mors 65-års fødselsdag med de nærmeste, så jeg vil smutte ned og tage en rabarberkage ud af ovnen. Kan I have en dejlig søndag.