bruuns bazaar louis nielsen

Dette efterår har Louis Nielsen teamet op med det danske modehus, Bruuns Bazar, og kan nu præsentere en super lækker række briller til både herrer og damer! Faktisk er det blevet til hele 24 brillestel, som alle tager udgangspunkt i de værdier, der kendetegner den danske designvirksomhed – simpel elegance og minimalistisk design.

I anledningen af lanceringen, blev der afholdt et bloggerevent forleden, hvor de præsenterede de nye briller. Vi er nemlig flere bloggere der har fået lov til at udvælge to par favoritbriller fra kollektionen – et stel til herrer og et til damer!

Grunden til dette er, at vi på torsdag d. 19. september skal til et photoshoot i Louis Nielsen butikken på Købmagergade. Vi skal alle have taget billeder med en fyr og i mit tilfælde er det Christoffer (gudsketak og lov fordi han gider at lege med.. tak skat! <3) :) Jeg har faktisk både valgt mine og Christoffers briller, så jeg håber virkelig, at de klæder ham! Haha.. Det er dem I kan se nederst i dette indlæg. Jeg er virkelig imponeret over denne kollektion og er specielt helt pjattet med dem jeg har valgt til mig selv – de minder faktisk ret meget om mine solbriller fra Stella McCartney i brilleversion!

Vi skal style brillerne efter bedste evner.. – Jeg tænker at style mine briller med tøj i neutrale, mørke farver for at sætte fokus på brillerne, som jeg synes fortjener at få al opmærksomheden.. Og så tror jeg, at det lækre, lyse stel vil have en rigtig god kontrast til et mørkt outfit. De briller er SÅ flotte irl!

Og ved I hvad… Når vi så har fået taget billeder parvis, så skal I stemme på det par, som I synes, har stylet brillerne bedst! Den blogger der får flest stemmer, vinder en 3-dages tur til NEW YORK med fly, hotel og photoshoot med selveste Helena Christensen!!! Jeg vil virkelig gøre mit bedste for det lyder jo overdrevet fedt! :)

Photoshootet finder som sagt sted på torsdag d. 19. i Louis Nielsen butikken på Købmagergade fra kl. 15-18. Det kunne være super hyggeligt, hvis nogle af Jer ville kigge forbi og sige hej… og selvfølgelig tage et kig på den lækre kollektion! :)

(Sponsored by Louis Nielsen)

bruuns bazaar briller