julekjole

Jeg glæder mig lidt ekstra til julen i år. Den ene grund er, at Lily nu har fået en alder, hvor hun er begyndt at synes, at konceptet “jul” virker spændende… Vi har læst lidt om nisser, hørt julemusik, spist risengrød, vist hende billeder og video fra sidste år og forleden fandt vi vores julepynt frem fra loftet og er allerede smugstartet med at pynte op herhjemme – en julekugle hér og et julehjerte dér. Det syntes hun, var vældig spændende, så inden længe må vi have alle nisserne frem og stå. :)

Jeg ved ikke, hvor Lily har set eller hørt om julesokker før, men da vi hev min fine gamle julestrømpe frem, som min mor selv har syet til mig, da jeg var lille, begyndte hun straks at tale om gaver. Jo jo – hun er skam helt med på, at julen også drejer sig om gaver. :) Vi prøver dog også at lære hende, om alt det andet højtiden indebærer… Alt det der gør julen hyggelig og skaber minder.

jul

Den anden grund til at jeg glæder mig ekstra meget til jul i år er, at Christoffer som sagt starter sin 8-måneder lange barsel fra 1. december. Jeg kan næsten ikke vente! Jeg tager ingen barsel og derfor har han mulighed for at tage det hele, lige som han gjorde med Lily for to år siden. Det kan være, at jeg skulle sætte nogle flere ord på det i et andet indlæg, hvis der er stemning for det?

Derfor er planen, at der skal julehygges maksimalt hos familien Dueholm hele december. :) Jeg drømmer om en tur i Tivoli, julemusik i højtaleren hele måneden, varm kakao med skumfiduser og chokoladeknapper på vores lokale café Pixie, ind og se julebordene i Illums Bolighus, småkagebagning og måske en hestevognstur i Dyrehaven… Jo, julen har bestemt fået en anden betydning, efter jeg er blevet mor.

tchibo

Vi har også julehyggetøjet på plads, som I kan se. ;) Vi har nemlig været så heldige at få lov at udvælge nogle fine styles hos det tyske brand, Tchibo. En hjemmeside som har alt fra tøj og sko til både damer, herrer og børn til sportsartikler, møbler, haveudstyr, redskaber til bagning, madlavning og meget mere. Deres priser er super budgetvenlige og de har mange fine ting at vælge mellem, synes jeg. Indtil for nylig havde jeg aldrig hørt om Tchibo – jeg ved ikke, hvordan en kæmpe webshop med tusindvis af produkter, er gået min næse forbi, haha… Måske I har det på samme måde? Det er ihvertfald en webshop, jeg vil holde øje med fremover og jeg tror, at jeg vil lægge en ny bestilling inden længe med lidt ting til julen. Jeg overvejer f.eks. at bestille disse fine kageforme til vores julesmåkager – er de ikke nuttede? Dette kageudstikkersæt er også ret fint, synes jeg. :)

julepynt

Hver tirsdag har Tchibo et koncept de kalder “Tchibo Tirsdag” med nye tilbud i forskellige kategorier – det er også værd at holde øje med. I kan se dagens udvalg HER, hvis det skulle have interesse. Derudover har jeg fået lov til at dele en kode med jer, der giver 15% rabat. Koden er “CHRISTINA15”, gælder indtil d. 31.12.2019 og indtastes ved checkout. Herunder har jeg samlet nogle af mine favoritter, inklusiv det vi har på ovenfor. Jeg har også selv strikbukserne og den lange grå cardigan. I kan se det i brug på min Instagram i dag – det er SÅ lækkert, blødt og lunt at have på. Den mørke herrepyjamas ville være en god julegave til manden der har (næsten) alt. :) Derudover har de mange fine ting til de mindste. F.eks. ville denne isbjørn med indbygget varmepude af rapsfrø være en sød og lun julegave. Jeg håber, I kan bruge tippet. :) Hav en dejlig tirsdag.

tchibo-styles

1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER, 8. HER, 9. HER, 10. HER, 11. HER, 12. HER, 13. HER, 14. HER, 15. HER, 16. HER, 17. HER, 18. HER