biodermabiodermaJeg er blevet totalt afhængig af Biodermas “Solution Micellaire”. Det er virkelig et vidundermiddel, når det kommer til beautyprodukter! Det er både en makeupfjerner og skintonic i én. Den fjerner makeup uden brug af vand, er uden parfume og bedst af alt svider den ikke (som i SLET ikke) i øjnene. Det er den mest effektive “alt-i-én” cleanser jeg nogensinde har prøvet. Jeg fik den i halvtårs fødselsdagsgave (bliver man nogensinde for gammel til det?) af min søde mor for et par måneder siden og har været så glad for den, at jeg har været nødt til at købe en ny. Den bliver også lavet i rejsestørrelse – helt genialt hvis man kun rejser med håndbagage og max må have beholdere af 100ml med sig. Den bliver solgt på apoteket, hvis I skulle spørge fra nogen. :) Har nogen af Jer prøvet den? I så fald, er I lige så vilde med den som jeg?

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I’m really fond of Bioderma’s “Solution Micellaire”! It’s a make-up remover and cleanser in one and it’s really efficient. It removes makeup in no time without any water and it leaves your skin fresh and clean. I’ve become totally addicted! Have any of you guys tried it? If so, are you as fond of it as I am?