L'Oréal-Paris-Sculpt-Your-EyesL'oréal-Paris-mascara
SPONSORED BY L’ORÉAL PARIS

Til hverdag foretrækker jeg et naturligt look. Jeg har nogle faste favoritter hvad angår makeup og benytter næsten samme rutine hver morgen. Til gengæld kan jeg godt lide at gøre lidt ekstra ud af det, når jeg skal i byen eller til andre festlige arrangementer. Ofte skal der ikke særlig meget til for at forvandle en neutral dagsmake-up til et aftenlook. Jeg prøver altid at lægge lidt ekstra fokus på øjne eller læber for at adskille det fra min dag makeup.

Der er også total fokus på øjnene i den ”Sculptured Eyes” L’Oréal Paris kampagne, jeg medvirker i. I samme anledning har jeg forsøgt at lave det såkaldte ”cat eye” look. Egentlig minder det meget om den makeup, jeg havde under shootet med L’Oréal Paris – blot i en mindre sofistikeret udgave. Jeg tegnede først brynene let op med øjenbrynskittet ”Brow Artist Genius Kit”, derefter lagde jeg en eyelineren ”Superliner Perfect Slim” og til sidst afsluttede jeg med ”False Lash Wings Sculpt Mascara”. Tre simple steps som virkelig gør en stor forskel.

Jeg kunne faktisk godt tænke mig at udfordre jer lidt. ;) Det kunne være sjovt at se jeres bud på ”Sculptured Eyes”. Jeg vil derfor opfordre jer til at dele jeres 3 trins makeup look (bryn, eyeliner og mascara) og dele det på Instagram med hashtaggene #eyesculpting og #lashsculpting. Så kan vi lade os inspirere af hinanden. ;) Jeg håber, I er friske på idéen.

blog, københavn, high-street

Usually I prefer a natural look. I have some favorites in terms of make-up that I use over and over again and I almost use the same routine every morning. On the other hand, I like to apply more make-up when I go out partying. It actually doesn’t take much to turn a neutral make-up into an evening look. I always try to put a little extra focus on my eyes or lips, to separate it from my day make-up.

Also, there is total focus on the eyes in the “Sculptured Eyes” campaign I’m doing with L’Oreal Paris. In the same occasion, I have tried to make the so-called “cat eye” look. Actually, it reminds a lot about the make-up I had during the shoot with L’Oréal Paris – just in a less sophisticated version. First I applied some color to my eyebrows with the eyebrow kit “Brow Artist Genius Kit”, then I applied the eyeliner “Superliner Perfect Slim” and finally I finished the look off with the “False Lash Wings Sculpt Mascara”. Three simple steps that really makes a big difference.

I would actually like to challenge you a bit. ;) It would be fun to see your version of “Sculptured Eyes”. Therefore, I urge you to share your 3-step make-up look (eyebrows, eyeliner and mascara) and share it on Instagram with the hashtags #eyesculpting and #lashsculpting. Then we can draw inspiration from each other. ;) I hope you like the idea.