kjole til brylluplæderjakke skindjakke zarakjoler gæst bryllupAdlinks: dress/Zara (similar HERE), leather jacket/Zara (similar HERE), bag/Chanel, shoes/Zara (similar HERE), bracelet/Deepa Gurnani

Godmorgen piger! Tak for alle Jeres søde kommentarer til indlægget i går. Det varmer meget! Jeg skal nok sige til, når/hvis vores lejlighed bliver sat til salg. Det er dejligt, at I er så mange der er interessede, men vi har muligvis allerede en køber. Skal nok holde Jer opdaterede.

Jeg er netop taget i sommerhus med gymnasiepigerne og sidder i  striksæt fra top til tå, hjemmesutter og morgenhår as we speak, haha… Jeg ser ikke lige just ud, som på billederne ovenfor, som blev taget for et par uger siden, da jeg var i Berlin med Zalando (se flere billeder HER og HER). Nu står den på “Løvernes Konge” i fjernsynet, hjemmelavet kage og ren pigehygge. Vi snakkes senere <3

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Good morning girls! Thanks a lot for all your sweet comments yesterday. It means a lot to me. Here are a few pics from a few weeks ago when I went to Berlin with Zalando. Have a lovely day, everyone. Talk to you later <3