instagram

Follow me on Instagram HERE

Godmorgen, kære piger. Hvor er det dog dejligt med endnu en helligdag – gid alle weekender varede så længe. Vi skal til frokost hos et vennepar inden længe og derefter står den på ren afslapning, inden hverdagen starter op igen i morgen. Jeg er nu ellers også stor fan af hverdage og sådan skulle det da også helst være, da det jo klart er dem der er flest af. ;) Her er nogle Instagrambilleder fra de seneste par uger fra netop hverdagen. I er velkomne til at følge med HER, hvis I skulle have lyst. Ellers vil jeg blot ønske jer en rigtig dejlig 2. pinsedag.

blog

Good morning dear girls. It feels so great to have one more day off due to Whit Monday. I wish every weekend would last this long. We are going to have lunch with some friends of ours and afterwards we’re just going to relax before going back to the daily grind tomorrow. Here are a few Instagram pics from the last couple of weeks. You are more than welcome to follow me HERE, if you’re interested. Otherwise I just want to wish you all a great Monday.