kimono

Reklamelink: kimono/HER

Det er noget af en omvæltning at blive mor og den ene dag tager den anden her i babyboblen. Det meste af dagen sidder jeg bare og kigger på vores datter og prøver at forstå, at jeg er hendes mor. Det er altså en vild følelse at være nogens mor. At være hendes mor. ♡ Hun er bare så sød og dejlig og jeg er fuldstændig forelsket i hende. Jeg føler mig utrolig heldig over, at have fået en sund og rask lille pige og at alt er gået som ønsket. – Først graviditeten, dernæst fødslen og desuden er amningen også kommet rigtig godt igang…

…Lige til i går! Jeg begyndte at føle mig utilpas, frøs og svedte, havde ondt i musklerne (for ikke at nævne brysterne, av…) og efter at have taget min temperatur, fandt jeg ud af, at jeg også havde feber. Det skulle vise sig, at jeg havde fået brystbetændelse! Shit, hvor gør det altså naller! Ikke nok med det vågnede jeg her til morgen og så, at vores lille pige havde fået øjenbetændelse. Det lille pus. Så vi måtte en tur til lægen her til formiddag. Heldigvis er vi begge i bedring, så jeg satser på, at begge dele går væk af sig selv og vi slipper for medicin. Jeg havde ellers planer om at optage en video i dag, men jeg har brugt det meste af dagen på langs i sofaen, så den må I have til gode. ;) God aften, allesammen.

blog

Time is passing so quickly these days. Most of the day I just sit and look at our daughter and try to understand that I’m her mother. It is such an amazing feeling to be a mother. To be her mother. ♡ She’s just so sweet and I’m totally in love with her. I feel incredibly lucky to have got a healthy little girl and that everything has gone as desired. – First the pregnancy, then the birth and moreover breastfeeding has also been pretty easy to establish…

…Until yesterday! I began to feel sick, had pain in my muscles (not to mention my breasts, ouch…) and after taking my temperature, I found out that I also had a fever. It turned out that I had breast inflammation! It hurts so bad! And when I woke up this morning I found out that our little girl had an eye infection. So we had to visit the doctor this morning. Fortunately, we are both feeling better already, so I hope we won’t need madication. Just a little update from the baby bubble. ;)