name_reveal_idea

Nu har jeg vist trukket spændingen ud længe nok. ;) I er mange, der har været nysgerrige efter at høre, hvad vi har valgt at kalde vores datter. Selvom I var nogle stykker, der hoppede på min aprilsnar, hvor jeg annoncerede, at vores pige skulle hedde Cinderella, er det altså ikke ligefrem tilfældet, haha… Vi har faktisk vidst, hvad hun skulle hedde, lige siden vi fik kønnet at vide i uge 11. Blev det en pige, havde vi nemlig ét navn, som vi var ganske sikre på. For 8-9 år siden var vi på ferie på Mallorca og kom tilfældigvis til at tale om børnenavne, da vi sad på en lokal fortovscafé. Vi var langt fra at ville have børn og det var første gang, vi kom ind på det emne. Vi var fuldstændig enige om ét navn…

Navnet er Lily. ♡ Lily Ruø Dueholm. Mine oldeforældre havde en pige i huset, som hed Lily. Hun var som en del af familien og jeg kan også huske hende, fra da jeg var lille. Hun havde hele badekarret fyldt med legetøj, som jeg fik lov at hive frem, når vi besøgte hende og det er udelukkende gode minder, jeg har om hende. Det er ikke fordi, vores datter er opkaldt efter hende, men det er derfra, jeg hørte navnet første gang. Jeg nævnte det for Christoffer på Mallorca og han var også vild med det og det har ligesom hængt fast lige siden. Det føles derfor helt rigtigt, når vi nu har været glade for det navn i så mange år.

En anden sjov lille historie er, at da jeg skulle have syet min brudekjole i Indien og havde store problemer med at få den hjem til tiden inden brylluppet, blev min svigerfar ved med at sige: “Det ender altid med en Lilly-model“. – Sloganet for brudekjolefirmaet, som I vist allesammen kender. Det var selvfølgelig sagt med et glimt i øjet, og kjolen kom heldigvis hjem til tiden, men da vi senere fortalte, at vi ville kalde vores datter Lily, sagde han: “Det var jo det jeg sagde, det endte med en Lily“, haha… ;)

blog

Many of you have been curious to know the name of our baby girl. We actually knew what we wanted to call her since we got to know the gender in week 11 of my pregnancy. About 8-9 years ago we went on holiday in Mallorca and happened to talk about children’s names when we sat at a local sidewalk cafe. We were far from wanting children and it was the first time we talked about that subject. We completely agreed on one name though… The name is Lily. ♡ Lily Ruø Dueholm. It feels so right to call her this name, since we have liked it for so many years. :)