Til dem af jer der ikke kender butikken Pico, kan jeg fortælle at det er en lille fin smykke/accessory butik. Jeg var lige et smut forbi tidligere i dag, da jeg tænkte, jeg ville dele den med jer! Der er alt fra små fine “dimser” til håret i alverdens farver og former til uglehalskæder og sko. Jeg har selv knude-halskæden på øverste billede. Den ligger på både Østerbrogade 98 og Grønnegade 38, hvis I skulle være interesserede? Til dem af jer der bor længere væk, kan jeg fortælle, at de snart starter deres egen webshop!
I stopped by the shop Pico earlier today. For those of you who don’t know it, I can tell that it’s a small jewelry/accessory shop located both on Østerbrogade 98 and Grønnegade 38 in Copenhagen. Here you can find everything from humoristic hair accessories in all sorts of colours to fine necklaces and shoes. I got the necklace in the top image from my boyfriend for Christmas. For those of you who live outside Copenhagen, there is good news in terms of they’re starting up their own webshop soon.