modeblog@2x
Tusind tusind tusind tak for alle jeres søde kommentarer til vores nye mærke og ikke mindst tak til alle jer der klikkede noget hjem i går fra Âme Copenhagen. Det gik virkelig over al forventning og vi er fuldstændig målløse! På under 20 minutter var der allerede udsolgt af den sorte “Eloise” silkekjole og det blå sæt blev også revet væk. I går aftes var 3 ud af 9 styles udsolgt. Vi sad bare og kiggede helt uforstående på hinanden, da alle ordrerne væltede ind. Jeg fik sgu helt tårer i øjnene. – Tænk at have så skønne og engagerede læsere. Jeg føler mig ekstremt priviligeret og er jer enormt taknemmelig. Jeg ville ønske, at jeg kunne give jer alle et stort kram og sige tak.

Der er generelt solgt rigtig godt af alle styles og de ting der er udsolgt, var også dem vi havde færrest af. Vi vil derfor prøve at bestille mere hjem, så I ikke skal klikke ind forgæves. Kunne der f.eks. være interesse for at forudbestille den sorte “Eloise” silkekjole? – Så er man ihvertfald sikret at få den, for det er ærlig talt virkelig svært at finde ud af, hvor meget man skal bestille hjem af hver style. ;) Vil jo nødigt skuffe jer. Hav en helt fantastisk dag, piger!
line@2x
Thank you so so so much for all your sweet comments and not at least a big thanks to those of you who bought something from Âme Copenhagen yesterday. The sale went beyond all expectations and we are completely speechless! In less than 20 minutes we had already sold out of the black “Eloise” silk dress and last night 3 out of 9 styles were sold out. We just sat and looked completely baffled at each other, as all the orders poured in. It brought tears to my eyes that I having so amazing and dedicated readers. I feel extremely privileged and very grateful. I wish I could give you all of you a big hug and say thank you. We will try to order more of the styles that are already sold out. Could you interested in make a pre-order of the black “Eloise” dress? I’m sorry it wasn’t possible to place any International orders yesterday. We will try to fix that today. Have a fantastic day, girls!

modeblog1