Så fik jeg Ebay sandalerne med posten! Og de lever virkelig op til mine forventninger. Havde frygtet de var i super dårlig kvalitet eller bare slet ikke lignede dem  på billedet, men overraskende nok er de virkelig lækre med fine gummisåler. Jeg er virkelig positivt overrasket! Jeg bruger normalt str. 38, men bestilte dem i 39, da 38 pt er udsolgt (kommer tilbage om 3-5 uger), men 39 passer faktisk også – win win! Og så til 180 kr, jamen altså! Man kan jo ikke lade dem være! Skal I også have dem? :)

I just received the sandals from Ebay! And they really do live up to my expectations. I had feared that they were in poor quality or simply were not like those in the picture, but surprisingly they’re really delicious with fine rubber soles. I’m really pleasantly surprised! I usually use size 5 but ordered them in a 6 because size 5 is currently sold out (will be back in stock in 3-5 weeks) but size 6 fits indeed – win win! And then the price is only £13 – I couldn’t resist! Are you guys gonna order them as well? :)