Som jeg tidligere har nævnt, var jeg så heldig at modtage nogle forskellige produkter af serien OSIS+ fra Schwarzkopf, og har nu haft tid til at afprøve lidt forskelligt. Der var både noget til krøller og glat hår og her kommer dommen. Jeg har på billederne brugt “Twin curl“, som er en slags creme til krøller, der kommer ud i to “stråler” bestående af en gel og en creme, ligesom de flerfarvede tandpastaer man kan få. :) Det smarte ved denne er, at den både kan bruges i fugtigt- og tørt hår for at peppe krøllerne op, og får dem til at samle sig. Det eneste minus er, at når man har brugt tilstrækkeligt meget af den, kommer kun den ene “stråle” ud, men den fungerer nu alligevel. Så den er jeg ret begejstret for! Derudover har jeg været ret vild med den omtalte “Dust it“, hvilken er en slags pudder, man fordeler i hovedbunden ved skilningen for at give fylde. Også deres hårspray er bedre end de fleste jeg har prøvet. Alt i alt har jeg været positivt overrakset, da ingen af produkterne har virket fedtede eller klistrede i håret og fungerer ret godt. Dog synes jeg prisen er lige i overkanten (149 kr. per styk), men til gengæld holder de fleste af dem også længe!
During the past month I’ve been testing various styling products by Schwarzkopf’s OSIS+ line. I’m very pleasantly surprised as none of the products seem greasy or sticky in the hair and have a strong hold. I’m especially fond of their “Twin Curl” creme which really gathers my curls and leaves no frizzy hair. So all in all i’m quite satisfied with the products, though I think they’re a little expensive (Dkk149 each).