I er rigtig mange der har efterspurgt en video af vores lejlighed og hvad I ønsker, skal I få. Christoffer og jeg brugte derfor eftermiddagen i går på at rydde op og filme vores hjem. ;) Det er stadig lidt nyt for os, det med at lave videoer, men jeg håber, at den kan give jer et lille indblik i, hvordan vores lejlighed er opdelt og indrettet. Hvis I ikke allerede har set videoen af vores walk-in-closet, kan I finde den HER. Kom endelig med input til fremtidige videoer. – Hvad vil I gerne se? <3

blog, københavn, high-streetMany of you have been asking for a video of our apartment. Therefore, Christoffer and I spent the afternoon yesterday cleaning up and filming our home. ;) It’s still a little new to us, to make videos, but I hope it can give you a little insight into how our apartment is divided and decorated even though it is in Danish. If you have not already seen the video of our walk-in-closet, you can find it HERE. <3