For efterhånden et stykke tid siden modtog jeg disse fem hårprodukter fra OSMO, som efter sigende skulle være “the shizzle” i England. Jeg var lidt skeptisk over for dem, da jeg er blevet ret glad for OSIS+ serien til krøller. Efter at have afprøvet disse produkter i et godt stykke tid nu, må jeg indrømme at jeg vist har fået endnu et yndlingsprodukt, nemlig “Curl fluid”. Den samler krøllerne uden at klistre og man kan faktisk slet ikke mærke den i håret, når det er tørt – stort plus!
På billederne har jeg “Curl fluid” i håret, som jeg puttede i, da håret var håndklædetørt og føntørrede det med en diffuser for til sidst at sprøjte lidt “Curl spray” i. Normalt ville jeg altid putte en form for hårskum i til sidst, men det følte jeg slet ikke manglede med disse produkter, så jeg er meget positivt overrakset. Også de andre produkter i serien har virket fint på mit hår, men synes altid det er sværest at finde ordentlige produkter til krøllet hår. Og så dufter det super godt :)

OBS: Alle produkterne er uden parabener. Kontakt Bella Vista på tlf: 86 80 48 11 for nærmeste forhandler.

A while ago I received these five hair products from Osmo. I was actually a little skeptical about them, since I have become quite fond of the OSIS+ curl series. After having tested these products for quite some time now, I must admit that they’re surprisingly good! Especially “Curl fluid” was my favorite. It really works and you can’t feel that it’s in your hair – a big plus! Moreover the smell is really good :) The other products in the series have also worked out fine, but I think it always seems the hardest to find decent products for curly hair.