santorini.jpg

suncoo.jpg

r%25C3%25B8d+kat.jpg

silk-jumpsuit.jpg

4-hjulet-motorcykel.jpg

blog.jpg

bikini.jpg

sandaler.jpg

blomster.jpg

pool.jpg

vandkant.jpg

frugter.jpg

bomuldshund.jpg

turban.jpg

solnedgang.jpg

Hej allesammen! Tak for jeres opbakning i forrige indlæg! Det betyder mere end I ved. Min søde hund fik det desværre ikke bedre, så det endte med, at vi mistede hende. Det er meget hårdt, hun har været min bedste ven gennem de sidste 15 år, men det var den rigtige beslutning. I dag har jeg siddet og kigget mine gamle billeder igennem og faldt over disse fra Santorini i sommers. Jeg kan næsten ikke vente til det bliver varmere!
Hi everyone! Thanks for your support in the previous post! It means more than you know. My dog was unfortunately not getting any better, so it ended up that we lost her. It’s really hard, but it was the right decision. Today I’ve been looking through my old pictures and stumbled upon these from Santorini. I can hardly wait for summer!