gucci-dionysusgucci-dionysus-suede
Reklame link: bag/ Gucci – get it HERE

Jeg har slet ikke fået vist jer min seneste erhvervelse… En måneds tid inden brylluppet kom jeg til at gøre et temmelig vildt taskekøb. Et køb som jeg havde overvejet i flere måneder og da den dukkede op, efter at have været udsolgt i evigheder, måtte jeg slå til. Derfor er jeg nu blevet et styks Gucci Dionysus rigere. Er den ikke bare fin? Jeg er fuldstændig vild med farven og det rå ruskind. Denne model er meget populær lige nu, men er klart mest hypet med versionen med små logoer overalt. Den er også super fin, men jeg tror dog, at jeg bliver mere glad for denne mere neutrale model i længden, da den er mere tidløs. :)

Billederne her er fra i dag, hvor vi er til Cathrine og Adams bryllup. Tasken er selvfølgelig med mig. ;) Følg endelig med på Snapchat @Cdueholm og Instagram HER, hvor jeg opdaterer i løbet af dagen. Vi var til vielse til formiddag og er nu ankommet til den fine bryllups location lidt uden for København. Jeg kan love jer for, at der er gjort noget ud af det. Det hele er simpelthen SÅ genneført ned til mindste detalje og Cathrine er virkelig den smukkeste brud! <3

blog, københavn, high-streetAbout a month before the wedding, I bought myself a new bag. A bag that I’ve been looking for for several months, but it has been sold out everywhere. When I realized it was back in stock, I just had to have it. ;) Therefore, I am now the happy owner of this gorgeous Gucci Dionysus bag. Isn’t it pretty? I absolutely love the color and the suede. This model is very popular right now, but the version with the logos all over is clearly the most hyped one. I really like that one as well, but I do believe that I will this neutral model more in the long run, as it is very timeless. :) Today we are celebrating Catherine and Adam’s wedding. You are more than welcome to follow me on Snapchat @Cdueholm and Instagram HERE where I will update throughout the day.