kjole-bryllupwedding-guest-dresskastelletmarkbergpink-kjoleI lørdags var vi til vielse og reception hos min kære veninde Acie. Jeg var hoppet i en af mine favoritkjoler for tiden, som I måske kan huske, jeg også havde på til et tidligere bryllup i år? Jeg synes, det kan være svært at finde kjoler til bryllupper, da de hverken må være hvide eller sorte og helst ikke lårkorte. Derfor blev jeg så glad, da jeg faldt over denne, da den har den fineste lyserøde farve, den er lang uden at være gulvlang og fin på den casual måde – lige som jeg bedst kan lide det. Jeg var faldt over den på Instagram for et par måneder siden og efter en del søgen, fandt jeg ud af, at den kunne købes på den koreanske webshop, Dahong. Jeg havde tilføjet et par sorte stiletter og en sort taske med sølvkæder, som jeg har designet for Markberg for nogle år siden, for at sætte lidt kontrast til den feminine kjole. Desuden havde jeg mine halskæder på fra Nuit et Linette, som I jo har mulighed for at vinde på bloggen HER. ; )

linje-prikket@2x.jpgLast Saturday we went to my dear friend Acie’s wedding ceremoni and reception. I was wearing one of my faborite dresses at the moment which you might remember that I wore at another wedding earlier this year? I think it’s pretty difficult finding wedding guest dresses as they can’t be white neither black and not too short. Therefore, I got really happy, when I stumbled upon this dress as it has the cutest pink color and it’s long without being too long. It’s pretty and festive, but in a casual way. I stumbled upon it on Instagram a couple of months ago and after some research on Google I found it on the Korean webshop, Dahong. I wore it with some black heels and a black clutch with chains, which I designed for Markberg a few years back, to add some edge to the feminine dress. Moreover I wore my necklaces from Nuit et Linette which you have the chance to win on the blog at the moment right HERE. ; )