?I lørdags stod den på Singstar aften hjemme hos mig med en masse piger. Det var PlayStation der sponsorerede aftenen i anledning af deres nye danske version af Singstar. Vi fik leveret et ton sushi fra Sticks and sushi og 10 rammer Eve, så der var lagt op til en god aften!
Jeg har før prøvet Singstar hos nogle veninder, men denne nye version på dansk var altså lige prikken over i’et. Det var en super festlig aften og vi var alle meget begejstrede for spillet! Vi lavede sågar et pointskema over hvem der var bedst med præmie og hele molevitten. 
Spillet er spækket med fede danske kunstnere og der er alt fra Medina og Nik og Jay til gamle danske hits. Det var altså virkelig sjovt og underholdende og perfekt til sådan en tøseaften. Ejede jeg selv en PlayStation, ville jeg klart investere i dette spil! Om man kan synge eller ej, så er det rigtig sjovt og er et godt kickstart til en sjov aften. Det kan redde en kedelig tirsdag aften eller bruges som opvarmning til en bytur!
Last Saturday PlayStation had sponsored a Singstar night on the occasion of their new Danish version. We were eight girls and had a lot of fun and were all very excited about the game! Whether you can sing or not, it’s great fun and a good kick start to a night out.