tuula-vintage@2x

For et par år tilbage bloggede jeg om australske Jessica Stein der driver bloggen, Tuula Vintage. Siden da har jeg også fået et kæmpe crush på hendes Instagram profil af samme navn, hvor hun dagligt opdaterer med de mest fantastiske billeder fra rundt omkring i verden. Hendes blog har mest fokus på mode, mens hendes Instagram profil er et godt miks af eksotiske strande, gemte grotter og et bikini billede i ny og næ. Jeg tror nærmest ikke hun laver andet end at rejse jorden rundt. I skulle tage et smutte forbi – der er ihvertfald inspiration til mere end 30 rejsemål ud over det sædvanlige. :) Find hendes profil HER.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

A few years back I wrote about the Australian blogger, Jessica Stein, who runs the blog, Tuula Vintage. Since then I’ve also gotten a big crush on her Instagram account. On her blog, the main focus is on fashion whilst her Instagram account is dedicated to all her amazing travel moments. She is constantly traveling the world and shoots the most breathtaking pictures! Her Instagram account is certainly worth a visit. – Find it HERE.

modeblog1