PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Jeg har længe lovet jer at lave en guide til, hvordan man laver malkepigefrisuren, so here it is. Det eneste du skal bruge er nogle hårnåle.

Hold tungen lige i munden, her kommer guiden :) Først deles håret i to lige store dele og de flettes begge i en 90 graders vinkel ud fra hovedet. Sæt evt. en hårnål eller en hårelastik i enden, mens du fletter den anden. Dernæst breder man begge fletninger ud, så de syner tykkede ved at trække i siderne. Det ser lidt federe ud, at de har en vis tykkelse, når de ligger ovenpå hovedet. Så fastgøres først den ene fletning til hovedet med hårnåle i enden og til sidst den anden. Afslut med at skubbe enderne ind under, så intet hår stikker ud.

Håber I kunne bruge det :)

P.S. Husk konkurrencen om de lækre sager fra Isa’s Closet, som slutter i dag kl 18. Og husk også rabatkoden, passionsforfashion, med de 25 procent som gælder hele april.

A small guide on how to do milkmaid braids. It’s actually pretty simple which I’ve tried to show in the pics. Hope you like it.