rudolph care, økologisk creme, svanemærketrudolph care, økologisk creme, svanemærket

Christoffer kommer fra en familie, der de seneste 20-25 år har købt alt økologisk. Det har selvfølgelig også præget mig og jeg har fået øjnene op for, hvor mange kemikalier man kan undgå i hverdagen, hvis man bare tænker sig lidt om. Det gælder både fødevarer, men så sandelig også skønhedsprodukter. Jeg er ikke fanatisk, men efter vi besluttede, at vi ville prøve at få børn, må jeg indrømme, at en stor del af samlingen på badeværelset blev udskiftet med svanemærkede produkter. Jeg investerede i et rimelig stort sortiment fra Rudolph Care og bruger nu nærmest ikke andet på kroppen og i ansigtet. Det er nemlig både svanemærket og ecocert-mærket. Ikke mindst er det super lækre produkter og jeg synes virkelig, det har gjort underværker for min hud, der ellers plejer at tørre helt ud om vinteren. Priserne ligger i den dyre ende, men en dagcreme til 495 kr. holder ca. 3 måneder og øjencremen holder også mindst et halvt år. Så det er egentlig ikke så dyrt, når man tænker over det. Man kan med fordel købe det i lufthavnen, hvor man sparer ca. 20% – jeg køber ihvertfald ofte et lille lager, når jeg kommer hjem fra en rejse. :) Hvad bruger I af produkter i dagligdagen?

blog

Christoffer comes from a family that have bought all their groceries and beauty products organic for the last 20-25 years. It has of course had an influence on me and I have become aware of how many chemicals you can avoid in your everyday life, if you just think for a moment. I’m not fanatical, but after we decided that we would try to have children, I must admit that I replaced a large part of the collection in the bathroom with eco-labeled products. I invested in a huge assortment of products from Rudolph Care and now almost use nothing else for my body and face. The products are really efficient and delicious and have really made a difference to my skin. The prices are a bit high, but a day cream that costs 495 dkkk lasts about 3-4 months, so it’s not really that expensive when you think about it. It is a good idea to buy it at the airport where you save about 20%. What products do you use in your everyday life?