PhotobucketPhotobucket

Jeg går faktisk ikke så meget med parfume, udover duftene fra CLEAN, men en ny parfume jeg er blevet glad for er denne “Rose edition” fra Chloé. I det hele taget er jeg ret vild med Chloés parfumer, da de dufter friskt og feminint. Denne er faktisk en sommerudgave, men de har stadig få styks tilbage i udvalgte Matas butikker. Den får mig til at tænke på sommer og er måske grunden til, at jeg er så vild med den. For ikke at glemme, at den også er lidt pæn :) Har I nogen favoritduft?

I’m in love with this EDP from Chloé, “Rose Edition”. It’s actually a limited edition from Summer 2011, and the fresh and feminine fragrance actually really reminds me of Summer, which maybe is the reason why, I’m so crazy about it! In general I’m really fond of Chloé’s fragrances. Do you have a favorite fragrance?