PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Jeg har ikke været god til at svare på kommentarer og mails de sidste par dage, håber I lige bærer over med det. Jeg har siddet med eksamensopgave op til halsen og havde en all-nigther i går med præcis nul timers søvn, jamen altså! Hvorfor ender jeg altid med at sidde til sidste minut? Jeg lærer det aldrig. Så jeg er rimelig kvæstet pt, så vil hoppe på hovedet i seng. Skal nok svare på alle jeres søde kommentarer i morgen :)

Billederne her stammer fra engang i sidste uge, hvor jeg var hos min mor i Nordsjælland og havde min nye, hvide blazer på købt på loppen, mine Rützou bukser, Acne T-shirt og Zara stiletter.. Ses i morgen chicas!

I’ll try to answer all your sweet comments tomorrow. I’ve been doing an exam project, so I haven’t had time to do anything else, but finish it. These pics was taken last week where my mom lives and I was wearing my vintage blazer, Rützou pants,  Acne T-shirt and Zara pumps. See you tomorrow everyone!