Jeg beklager stilheden på bloggen de sidste par dage. Den har stået på flytning, renovering af lejlighed og modeuge. Det har været et par hektiske dage og jeg tror, at mine arme er blevet 10 cm længere, end da vi startede, haha.. Det har været noget af en udfordring at hoppe fra flytning til modeshow og så hjem igen og male. Men nu er hele molevitten flyttet og vi er så småt gået igang med at istandsætte. Lejligheden er ét stort KAOS. Vi sover ude i køkkenet mellem flyttekasser og malerruller, haha… Men jeg er sikker på, at det er besværet værd i sidste ende. Her er lidt billeder fra de sidste par dage fra de shows og events, som jeg nåede at deltage i. Jeg nåede alt, som jeg havde planlagt – på trods af Baum & Pferdgartens show, hvor vi desværre sad fast i en trafikprop. Æv! Det så ellers pænt ud.

……………………………………..

I’m sorry for the silence on the blog the last couple of days. It has been some hectic days – we have moved into our new apartment and moreover I’ve attended fashion. It has been quite a challenge to go to shows and events and move/renovate our new apartment at the same time. The apartment is one big KAOS. We sleep in the kitchen between moving boxes and pain rollers, haha … But I’m sure that it’s worth it in the end. Here are some pictures from the last few days of the shows and events that I did take part in.

designers-remix-aw15@2xdesignersremix@2xdesigners-remix-show@2x– Designers Remix AW15 show –

Designers Remix showet var super cool. Det blev afholdt på en go-cart bane og var ret gennemført. Nogle af modellerne var iført læderhjelme og kom gående ind på catwalken med målflag. Kollektionen virkelig gennemført og stærkt inspireret af 70-erne. Jeg var specielt vild med det første sæt med den kobberfarvede nederdel og den turkise sweater!

………………………………………….

The Designers Remix show was super cool. It was held at a go-cart track and some of the models were wearing leather helmets and entered the cattwalk with checkered flags. The collection was super cool and strongly inspired by the 70’s. I was particularly fond of the first set with the copper-colored skirt and turquoise sweater!

day-birger-et-mikkelsen@2xsequin-dress@2xdaybirgeretmikkelsen@2x– Stopped by Day Birger et Mikkelsen to take a look at their AW15 collection – 

Jeg nåede også forbi Day Birger et Mikkelsen, som jeg jo kender temmelig godt, da jeg har været deres husmodel i over 3 år. :) I kan godt glæde jer til den nye kollektion. Det er simpelthen SÅ pænt! :) Jeg har altid elsket Day Birger et Mikkelsens boheme-agtige og klassiske stil og de har virkelig ramt plet med denne kollektion. Der er så mange smukke kjoler og frakker, som jeg allerede har tilføjet min AW15 ønskeliste.

……………………………………..

I also managed to stop by Day Birger et Mikkelsen, that I know pretty well, since I have been their house model for more than 3 years. :) I have always loved Day Birger et Mikkelsen’s bohemian yet classical style and they have really hit the mark with this collection. There are so many beautiful dresses and coats that I have already added to my AW15 wishlist.

karl-lagerfeld-event@2xkarl-lagerfeld-taske@2xkarl-lagerfeld-bag@2xmodeblogger-danmark@2x– Stopped by the Karl Lagerfeld event in Illum – 

I går aftes var jeg til event hos Karl Lagerfeld i Illum. De præsenterede deres nye accessory kollektion bestående af mange fine tasker i rødlige og nude nuancer. Jeg var specielt vild med den store blomstrede taske, som jeg tror kunne være cool til et minimalistisk, sort/hvidt outfit, og deres små gå-i-byen tasker med struktur. Jeg mødte også søde Laura fra Couture Kulten, som var iført en sej, grøn pels.

……………………………..

Last night I attended an event hosted by Karl Lagerfeld in Illum. They presented their new accessory collection consisting of many beautiful bags in red and nude shades. I was particularly fond of the large floral bag and their small crossbody made of structured leather. I also met Laura from Couture Kulten who was wearing a cool green fur. 

fiat500@2x– This cute little car made my fashion week so much easier #fiatfashion –

Denne lille søde Fiat500 reddede virkelig min modeuge, da den bragte mig rundt fra show til show! :) Der kørte omkring 80 styks rundt i København. De var sponsoreret af Fiat og bragte folk gratis rundt i byen – også ikke mode-interesserede. Det var virkelig luksus! Man bestilte dem gennem app’en Drivr, som en almindelig taxa. Skide smart. Fiat500 er virkelig min drømmebil! Er nødt til at eje den en dag! :)

……………………………………

This little cute Fiat 500 saved my fashion week, as it took me from show to show. There were around 80 of them. They were sponsored by Fiat and drove around all of Copenhagen and picked people up for free. Damn luxurious! Fiat 500 is my dream car! I have to own one some day! :)

modeblog1