cnd-nail-polishcnd-neglelak
Udover den gammelrosa neglelak, som jeg viste jer forleden HER, har jeg også en anden favorit. Den er fra CND og hedder “Rouge Rite”. Den har en virkelig lækker bordeaux farve, som jeg synes, passer rigtig godt til både efteråret og juletiden. Den holder desuden overraskende godt. Jeg har kun ét lag på her og den får selvfølgelig en endnu dybere bordeaux farve med to lag.

Et lille trick når I lægger neglelak er, at lægge det ud over kanterne på neglene. Så holder det meget bedre. En negletekniker forklarede mig engang, at man kan sammenligne det med, hvis man lægger et løst lagen på sengen og efterfølgende hopper på det, så falder lagnet hurtigere af, end hvis man bruger et elastiklagen, der går ned over kanterne. Giver det mening? ;)

linje-prikket@2x
I’m not only fond of the dusty rose nail color I showed you the other day HERE, but I’ve also become quite happy about this delicious burgundy ones from CND in the color “Rouge Rite”, which I think is perfect for both Autumn and Christmas. A little tip: if you apply your nail polish on top of the edges of your nails as well, it will last much longer. 

modeblog