PhotobucketKollektionerne hænger klar.PhotobucketPå vej ind for at vise tøjet frem. PhotobucketPhotobucketDe søde og yderst smukke modeller fra Scoop Models tager sig en velfortjent pause.Photobucket

I går afholdte DAY Birger et Mikkelsen som sagt salgsmøde i de flotte lokaler på Josty på Frederiksberg, hvor designerne viste deres nye kollektioner frem for sælgerne. Min hovedopogave var at løbe ud og ind med tøj til en af designerne, men jeg endte med selv at blive en af modellerne, da en anden var nødt til at gå hjem. Her er lidt backstage billeder fra i går.

As mentioned DAY Birger et Mikkelsen were having a salesmeeting yesterday. I assisted one of the designers a little and had to bring him different kind of clothes for his presentation, but I actually ended up being one of the models as another had to go home. Here are some backstage pics from yesterday.