PhotobucketVi blev hentet i lufthavnen i denne overseje limousine. Havde jeg aldrig prøvet før :)PhotobucketVi blev interviewet under transporten til shootet. Mrs. V. fra PhotobucketDer blev lagt makeup og sat hår.PhotobucketSkydningen gik igang under VIRKELIG varme lamper..PhotobucketVi tjekkede ind på Scandic Hotel og dette var mit fine værelsePhotobucketDerefter gik vi ud og spiste en overdrevet lækker og velfortjent burger :)PhotobucketPhotobucketVi nåede også at snuppe en drink inden turen igen gik hjemad.PhotobucketApple martini!PhotobucketKristina og Mrs. V.

Her er lidt billeder fra dagen i Stockholm. Jeg glæder mig til at kunne fortælle jer, hvad hele shootet gik ud på i slutningen af august. Husk forresten Fashion Flea i morgen fra 10-16, hvor vi blandt andet er en masse bloggere der sælger ud af garderoben. Håber at møde en masse af jer :)

Here are some pics from our day in Stockholm. Unfortunately I still can’t tell you what was going on on the shoot, but in the end of August you’ll see. See you :)