Moden bærer i øjeblikket præg af referencer fra 60’erne. Miniskørter, spidse snuder, tern, striber, monokrome outfits, knælange støvler og matchende sæt er blandt andet hvad man ser på diverse catwalks verden over hos modehuse som Louis Vuitton, Chanel, Dolce & Gabbana, Marc Jacobs og Christian Dior. En voksende trend som har tydelige henvisninger til 60’erne og stilikoner som Twiggy og Brigitte Bardot. Jeg er vild med trenden og synes det er fedt hvordan man kan tage en forhenværende stil og gøre den nutidig ved at kombinere den på nye måder og i nye snit.
fashion trends 2013Men det er ikke kun moden fra 60’erne, som vi ser genskabt på catwalken, det er også makeup’en fra dengang. I øjeblikket er der nemlig fokus på øjnene i modebilledet i ægte Twiggy stil – jo større desto bedre. En måde at skabe det såkaldte “big eye look” er ved også at lægge mascara på de nederste vipper, så øjet bliver åbnet op og syner større.
makeup trend fall 2013Jeg har i løbet af den sidste uges tid testet det nyeste skud på stammen fra Maybelline “Volum’Express Big Eyes Mascara”. Den er udviklet til at få øjnene til at syne større og give masser af volumen. Den har nemlig to ender med hver sin børste. Den ene ende har en stor børste og er lavet til de øverste vipper og den anden ende er lidt mindre i børsten og lavet til de nederste vipper. Det er faktisk virkelig praktisk! Jeg er nemlig fan af store børster, som giver masser af volumen, men det kan godt være lidt upraktisk, når man skal lægge det på de nederste af vipperne. Jeg kan derfor varmt anbefale denne mascara – den er nem at påføre og drysser ikke (hvilket er ret vigtigt i min bog). Og så giver den, som navnet antyder, flotte store øjne, da man nemt og uproblematisk har mulighed for at lægge mascara på de nederste vipper også.
big eyes mascaraHvad synes I om looket med store øjne? :) Personligt er jeg vild med det! Jeg synes det er en god idé at tone resten af makeup’en ned til et minimum, for at sætte fokus på øjnene. Man kan også gøre meget med eyeliner og øjenskygge, for at få øjet til at syne større. Det vil jeg vise Jer i en video snarest! Stay tuned :)

Not only the catwalk is filled with pieces inspired from the 60’s this season, we also find the inspiration in makeup and beauty. It’s all about the “big eye look” this Fall! Style icons like Twiggy and Brigitte Bardot paved the way for the big eye trend and now it’s back in fashion. To get the big eye look you have to apply your mascara to your lower lashes as well, but sometimes it can be quite difficult with a normal mascara brush. Maybelline has just devloped a new mascara especially for this purpose, “Volum’Express Big Eyes mascara”. It has two ends – one with a big brush that adss volume to your upper lashes and opens them up and one with a thin brush to define the lower lashes. I have tested it for a week now and I’ve become pretty fond of it. It’s so much easier to create a big eye look, if you have the right tool. What do you think of the big eye look? :) Also, you can do a lot to open up your eye with an eyeliner and eyeshadow. I’ll show you how to do it in a video very soon. Stay tuned :)

Photo credit: Pinterest
(Sponsored by Maybelline)