PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Top/Cos, skirt/my old scarf used as a skirt, shoes/from Rhodes, necklace/eBay & clutch/Modekungen.se

Først, tusind tak for alle jeres gode tips i forrige indlæg! Vil klart prøve at følge nogle af dem. Her til aften nåede min mor lige at hapse et par billeder af dagens outfit i den smukke solnedgang. Dog gjorde bølgerne det en smule svært, og jeg blev da også lige fanget af en af dem, som I kan se på nederste billede, haha. Hvad gør man ikke for et par gode billeder :) Som enhver anden pige, har jeg fyldt min kuffert til renden, så man næsten skal sidde på den for at lukke den, og alligevel valgte jeg at bruge mit tørklæde som nederdel her til aften, fremfor bare at vælge en af de fine ting jeg har med, haha! Men det fungerede ret godt synes jeg. Ses i morgen piger!

Like any other girl, I’ve totally overloaded my suitcase, so I almost have to sit on it to get a chance to close it. Anyway, I chose to wear my old scarf as a skirt this evening, even though I have plenty of clothes to choose from. Haha :) I really had a hard time shooting these pics, as the waves kept washing in.. They nearly got me, as you can see :) See you tomorrow girls! Sleep tight.