asos

Adlinks: 1. jeans/HERE, 2. sweatshirt/HERE, 3. cami dress/HERE, 4. boyfriend jeans/HERE, 5. bra/HERE, 6. black jumper dress/HERE, 7. bag/HERE, 8. black top/HERE, 9. shoes/HERE, 10. coat/HERE, 11. polo neck dress/HERE, 12. black dress/HERE, 13. boots/HERE, 14. sequin dress/HERE, 15. skirt/HERE

Jep, I læste rigtigt! Jeg har fundet en kode til Jer, som giver hele 20% rabat på ALT hos Asos HER – selv på varer der i forvejen er nedsat. Ikke dårligt, vel? Koden er “20EXTRA” og skal indtastes ved checkout. Den gælder fra i dag kl. 9 til kl. 9 i morgen tidlig, så skynd Jer ind og go crazy shopping! Jeg skal ihvertfald helt sikkert ind og smide noget i kurven :) Koden kan dog ikke kombineres med andre rabatkoder og kan kun bruges én gang per kunde med et max på 4500 kr. Ovenfor er nogle af de ting, som enten er noget jeg holder øje med eller noget som jeg allerede har købt og er utrolig glad for. Blot til inspiration. :)……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..….

Yep, it’s true. I’ve got a nice discount code for you guys, that gives you 20% off on EVERYTHING on Asos HERE by entering the discount code “20EXTRA” at checkout. You can’t combine it with other voucher codes. It works from 9am today until 9am tomorrow morning. Go crazy shopping! :D