PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Leather jacket & burgundy shirt/Zara,  jeans/Gina Tricot, beanie/H&M, bag/from Marrakech & boots/UGG (gifted)

I går var jeg til fødselsdag hos min søde lille nevø, Noah, på tre år (vist med tre fingre), hvor billederne også er taget. Stort set alt jeg havde på er af nyere dato. Blusen er købt i Zara til bare 129 kr – jeg kunne ikke stå for farven og så har den en rigtig fin guldlynlås hele vejen ned af ryggen. Mine jeans er købt i Gina Tricot og er faktisk en højtaljet model, det ses bare ikke på billederne.  Støvlerne har jeg fået i gave af UGG Australia og jeg er virkelig glad for dem. Jeg synes farven er super flot og står godt til den grove gummihæl. De er en drøm at have på, da der er lammepels nede i bunden, så det er fantastisk at have bare tæer i dem, hehe.. I det hele taget havde jeg iført mig efterårsfarver fra top til tå, hue og varme støvler – sjovt at tænke på jeg havde bare ben i torsdags, det kan jeg vist godt vinke farvel til nu. :)

This is what I wore yesterday when I went to my 3 year old nephew’s birthday. Almost all clothes I wore are bought recently. The boots are a gift from UGG Australia – I’m crazy about the blue colour. They’re just so comfy as the inner sole is made of fur. The jeans are bought in Gina Tricot and are actually high waisted. The weather was really cold yesterday so I had tried to dress up really Autumn-like.