lidt-mere-slik@2xslikskål@2x

– The result of my visit at Creative Space a few weeks ago –

I lørdags var min mor og jeg forbi Creative Space, som jeg tidligere skrev om HER, for at hente de ting, vi havde lavet. De skulle nemlig brændes først, så malingen kunne hærde op og sætte sig fast. Jeg lavede denne skål, som blev ret så fin, hvis jeg selv skal sige det. :) Nu har jeg en god grund til altid at have chokolade i huset… – Den skal jo helst være fyldt hele tiden. ;)

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Last Saturday my mom and I stopped by Creative Space, which I mentioned earlier HERE, to pick of the two things we had created a few weeks ago. I made this little bowl and I think, the result turned out pretty cute. No I have one good excuse to always have chocolate in the house, as it has to be filled up. :)  

modeblog1