PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Burgundy sweater/Zara, jeans/Gina Tricot, pumps/eBay, scarf/vintage & bag/a gift from Daddy.

Kan I huske at have set denne sweater før? Jeg bloggede om den for nogle dage siden, og nu er den min! Min veninde, Birgitte, og jeg var ude og shoppe i fredags, og det var meningen, at jeg slet ikke skulle købe noget, men sådan endte det ikke – kunne jeg jo have sagt mig selv. Det er altid når man ikke er på jagt efter noget bestemt, at dankortet gløder, hehe :) Den er virkelig rar og dejlig varm og så er jeg helt pjattet med den bordeaux farve. 

P.S. Jeg har snydt en lille bitte mikro smule, for billederne her er taget i fredags, da solen skinnede, men ikke desto mindre har jeg samme outfit på i dag, så helt snyd er det ikke ;)

Today I’m wearing my new burgundy sweater from Zara. I made a post about it a while ago, and last Friday it went with me home when I went shopping. I really love the colour and the oversize fit.