certinanelly-skochain-bagcross-ringlace-shortsrebecca-posselt-t-shirtacne-almaasos-sandalsclutchVi er kommet godt til Hamborg og har gået lidt rundt i byen i dag, leget turister og kigget i butikker. I morgen er planen at tage en tur i en “hop on hop off” bus for at få et bedre helhedsindtryk af byen :) Jeg er selvfølgelig  allerede kommet til at købe et par ting hernede, ups! Der er mange lækre butikker! Her er et par detaljebilleder fra de sidste par måneder. Jeg synes det er detaljerne i et outfit, der gør forskellen – store som små :)

We have arrived in Hamburg and have been around the city today! It’s such a nice and beautiful city! I promise to take a lot of pics while I’m here :) Here are a few detail pics from the last couple of months. I think it’s the details that makes the difference in an outfit.