Photobucket

I samarbejde med WAUW og Isa’s Closet udlodder jeg hermed denne fantastiske læderjakke! Den har en værdi af 2499 og har de fedeste biker detaljer. Den minder utroligt meget om min egen, som I altid spørger til, så nu har I mulighed for at vinde en næsten magen til :)

WAUW er et forholdsvist nyt mærke og navnet er opstået ud fra et billede af en tidssvarende, modebevidst kvinde – Wicked, Avant-Garde, Urban, Women. Jeg synes generelt rigtig godt om kollektionen og har personligt udvalgt denne jakke til konkurrencen. WAUW forhandles bl.a. hos Isa’s Closet som er en ekslusiv webshop der forhandler lækre, mindre mærker, som man ellers skal lede længe efter. Klart et klik værd!

Det eneste I skal gøre for at deltage i konkurrencen er at smide jeres navn i kommentarfeltet og huske at indtaste jeres rigtige email (det er kun mig, der kan se den) og følge bloggen via Bloglovin ved at trykke her, hvis I ikke allerede gør det. Konkurrencen slutter på torsdag d. 29. september kl. 20. GO GO GO!!!

Sorry, this competition is for Danish residents only.