Indlægget indeholder reklamelinks

Reklamelinks: 1. H&M/HER, 2. H&M/HER, 3. H&M/HER, 4. H&M/HER, 5. H&M/HER, 6. H&M/HER, 7. H&M/HER, 8. H&M/HER, 9. Odd Molly/HER, 10. Arket/HER, 11. Monki/HER, 12. & Other Stories/HER, 13. & Other Stories/HER, 14. & Other Stories/HER, 15. & Other Stories/HER, 16. Cinco/HER, 17. Arket/HER, 18. Pieces/HER

Jeg hørte i vejrudsigten her til aften, at sommeren vender tilbage sidst på ugen, juhu! Det passer mig ganske glimrende, da vi tager nordpå til svigerforældrene om nogle dage og holder sommerferie hos dem i deres dejlige have tæt på både vand og skov. Jeg glæder mig. :) Min drømmekuffert til selvsamme tur ser nogenlunde således ud: nogle løse sommerkjoler, fine nederdele, klip klappere, en sød stråtaske, badetøj og lidt lunt cashmere til de kølige sommeraftener. Dejlig aften til jer. :)