how-to-weed-out-your-closet
DOWNLOAD IT HERE

Det kan være svært og uoverskueligt at rydde ud i sin garderobe. Nogen gange kan det næsten føles umuligt at skille sig af med bestemte stykker tøj, selvom man ikke har haft dem på de sidste tre år. Det er på den anden side også virkelig rart at få ryddet ud og få ryddet op, så man får et bedre overblik og tilmed plads til nogle nye favoritter. Jeg har derfor lavet denne lille sjove guide, som måske kan være en hjælpende hånd, når tøjet skal sorteres. ;)

Jeg udgav den for første gang forrige sommer, men der er kommet mange nye læsere til siden da, så jeg tillader mig at poste den igen. Bliv i øvrigt inspireret til, hvordan man organiserer sit skab HER og læs flere tips omkring, hvordan man rydder ud i garderoben HER. Hav en dejlig dag, allesammen.

blog
It can be a bit difficult and confusing to weed out your closet. And sometimes it can almost feel impossible to get rid of a specific piece of clothing even though you haven’t worn it in 3 years. But on the other hand it is really a nice feeling to weed out your closet and get room for new favourite pieces. Therefore, I have compiled this little guide that might be a helping hand when you are going to weed out the closet. ;)

I published it for the first time last Summer, but I’ve got many new readers since then, so I allow myself to post it again. Btw – you should also read my guide to organize your closet HERE and more tips about how to clean out your wardrobe HERE.