PhotobucketDowntown kører et tema denne weekenden (lørdag og søndag) der hedder ‘Mom and the City’. Her kan I finde lækre “mor og datter” deals og I har mulighed for at vinde et 5-stjernet spa-ophold på Comwell Park sponsoreret af Take Offer. Det eneste man skal gøre for at deltage, er at invitere sin mor til Downtown, hvor hun skal signe op, og så er man med i lodtrækningen.

Det er så hyggeligt med mor-datter dage og jeg har selv lige købt en deal hos “42°Raw” hvor man får to avokadosalater og tilhørende jordbær/ingefær smoothie for 136 kr! Så planen er at arrangere en hyggelig shoppedag med min mor og tage ud og få lækker frokost! Ja mor – nu er det afsløret :) Haha.. Man kan også købe to ansigtskure hos Dermabelle for 565! Oplagt julegaveidé :)

Jeg har også fået muligheden for at udlodde et ekstra gavekort til mine søde læsere på 500 kr til Downtown! :)  For at vinde dette skal I først deltage i konkurrencen om det 5-stjernede spaophold på Comwell (her) og derefter skriver I i kommentarfeltet den email I brugte på Downtown for at deltage og jeres mors fornavn. Konkurrencen slutter søndag kl. 00:00! Held og lykke!

This competition is for Danish residents only, sorry.

(Sponsoreret indlæg)