PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Det er svært at nå at få taget outfit billeder, når det allerede bliver mørkt kl. fire. Det er lidt surt, at trafikken her på bloggen altid er størst om vinteren, når vejret er mindst indbydende til at tage billeder og lavest om sommeren, når man for alvor kan skyde nogle lækre outfits – uden at være pakket ind som en udstoppet bamse fra top til tå.

I dag lykkedes det mig dog at få taget et billede i min nye sweatshirt fra Ebay, bukser fra H&M og støvler fra Vagabond – Simpelt men behageligt! Dagen i dag har stået på arbejde hos Day og bachelorskrivning. Jeg nåede også lige kort at ses med en veninde, for at skyde et par billede til hendes nye website, hvor hun kommer til at sælge sine egne smykker – mere om det på et senere tidspunkt! Nu vil jeg smække benene op på sofabordet og se Topmodel – elsker det program! :) God aften til jer allesammen!

It’s really difficult to have outfit pics taken, when it’s already getting dark at 4 pm! :) But today I managed it – I’m wearing my new sweatshirt from ebay, that I bought a couple of weeks ago. I really love to surf around ebay, but it definitely can be a jungle if you don’t know, exactly what you’re looking for.