thephilippineskokosnødellesandwichflagI er mange der har spurgt, hvor på Filippinerne vi befinder os. Vi bor på øen Mindoro tæt på Puerto Galera på et resort der hedder Coco Beach. Her er rigtig dejligt og en super afslappet stemning. Man bor i små træhytter og vi er så heldige at have udsigt ud over vandet! Til gengæld er her enormt mange danskere.. Men det er egentlig okay. Værre er at flere af tjenerne kan tale dansk, haha.. Det er jeg ikke så tosset med sådan noget. Når det så er sagt, er her super hyggeligt og som billederne antyder er det virkelig det rene paradis her på Filippinerne. :) Ses i morgen, babes!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Many of you have asked where we live in The Philippines. We live on an island called Mindoro near Puerto Galera on a resort called “Coco Beach”. I really like it here and the atmosphere is so cosy! Unfortunately, there are a lot of Danish people here… But it’s actually okay. Worse is that many of the waiters speaks Danish too, haha.. I’m not a huge fan of that. But anyway, this is a very nice place and as you can see in the pics it’s like being in paradise! See you tomorrow, babes!