shoesNogle af Jer har måske allerede set mine nye stiletter på Instagram (@passionsforfashion)?.. Jeg købte dem for et par uger siden lige HER (adlink) og har allerede haft dem på til 2 julefrokoster. Jeg synes de er noget så fine og fordi de er lukkede, kan man også sagtens have strømpebukser i dem (der er ikke noget værre en åbne stiletter med strømpebukser i, hvis I spørger mig). Har overvejet at lave et indlæg om nytårskjoler.. Er der stemning for det?

Some of you have maybe already seen my new shoes on Instagram (@passionsforfashion)?.. I bought them a couple of weeks ago HERE (adlink), and I’ve already been wearing them a few times. I like the fact that they’re closed, so you can still wear pantyhose (I reaaalllyyy don’t like when people wear pantyhose in their open stilettos). I’ve considered to make a blog post about New Year’s Eve dresses.. What do you think of that?