PhotobucketPhotobucket

Jacket & shirt/Zara, jeans/Fiveunits, necklace/Lokou & hat/Madam My

Jeg gætter på, at I efterhånden er ret trætte af at se på denne leojakke. Haha.. Men når man er ude og rejse, er udvalget ikke så stort. Så I må se på den lidt endnu. Jeg så forresten, at den er kommet på tilbud i Zara i Kbh, hvis den skulle have interesse. Min søde veninde, Nicoline, og hendes kæreste er med her i Berlin og pudsigt nok havde Nicoline og jeg taget præcis det samme tøj på i går med undtagelse af jakke! Jeg skulle næsten have taget et billede af det :) Min jeans er nye og er en gave fra Fiveunits, (Sophia coated leather). Det er et af de par, I kan vinde i konkurrencen. De er så gode at have på! Nu vil jeg smutte ud og kigge lidt butikker, inden vi skal gøre os klar til i aften! Jeg synes selv, at min nytårskjole er ret fin, skal nok vise jer et billede snarest. Hvad skal I have på?

I guess you’re pretty tired of looking at this jacket :) But when you’re out travelling, the selection of clothes is quite limited. I’m wearing my new jeans from Fiveunits (Sophia coated leather) – they’re so comfy and the coating almost looks like leather.