1. Forrest & Bob, 2. T by Alexander Wang, 3. American Vintage, 4. Lagarconne, 5. 2ND DAY, 6. white shirt/J. Crew, 7. sunglasses/Rayban, 8. bag/Zara, 9. Ganni, 10. Cacharel, 11. Kokoon, 12. Topshop, 13. Fiveunits, 14. Gina Tricot, 15. Club Collection, 16. Michael Kors, 17. Bianco, 18. Topshop, 19 Dolce Vita, 20.  The last Conspiracy, 21. Converse, 22. Calvin Klein, 23. H&M, 24. Acne, 25. Ksubi, 26. Kokoon, 27. T by Alexander Wang, 28. Karl 

Hvis der er en ting, der er vigtigt at have i enhver piges garderobe, så er det lækre basis items. Jeg vil vove at påstå, at hvis man har sin basisgarderobe på plads, har man sjældent tøjkrise, da man stort set kan kombinere alle styles med hinanden. Det er nemt at få et basis outfit til at se fedt ud med enten en farvet top, nogle smykker, en anderledes taske eller et par røde læber. Hold altid din basisgarderobe i neutrale farver, da den derved er let at kombinere med sæsonens trendfarver. Her er nogle idéer til en perfekt basisgarderobe set med mine øjne. Er der noget I vil tilføje? :)

One thing that’s really important in every girl’s wardrobe is good basics. It’s easy to create a nice outfit, if you have a lot of nice basic styles. You can easily cheer up a basic outfit with a colourful top, some jewelry, a cool bag or red lips. Here are some suggestions to achieve the perfect basic wardrobe from my point of view. Something you want to add? :)